Ece Alça’nın katilinin 19 ayrı suçtan kaydı varmış: Cinsel taciz, çocuk istismarı...
Ece Alça’yı öldürüp bagaja koyduktan sonra köprüden aşağı atlayan Mehmet Keleş’in çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlarının da bulunduğu 19 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da Ece Alçı’yı öldürdükten sonra bagaja koyan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde arkadan motosikletin çarpması sonrası arabayı tek ederek, köprüden atlayan Mehmet Keleş’in 19 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. 

MOTOSİKLET ÇARPINCA KAÇAMADI

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün Anadolu Yakası yönünde 07:00 sıralarında yaşanan olayda otomobille köprüye giden Mehmet Keleş, S. Ö. yönetimindeki motosikletin arkadan çarpmasının ardından aracını durdurdu. Otomobilden inen Keleş, köprü korkuluklarına doğru koşarak kendini aşağı attı. Olay yerine giden polis otomobili kontrol ettiğinde bıçaklanarak öldürülmüş Ece Alça’nın cesedini buldu. Mehmet Keleş’in cesedi ise Üsküdar açıklarında bulundu.

19 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
İntihar eden Mehmet Keleş’in yağma, cinsel taciz, hırsızlık, kasten yaralama, kullanmak için uyuşturucu bulundurma ve çocuğa cinsel istismar gibi suçlardan toplamda 19 şüpheli kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

İlgili haberler
GÜNÜN RAKAMI: 324 günde 302 kadın öldürüldü, 532 k...

25 Kasım’da kadınlar Türkiye’nin dört bir yanında alanlara çıkmaya hazırlanırken Bianet’in hazırladı...

GÜNÜN RAKAMI: Bir yılda 87 bin kadın öldürüldü!

BM rakamlarına göre 2017 yılında dünya genelinde 87 bin kadın öldürüldü. Kadınlar en çok eşleri ve a...

İstanbul Emniyeti: 11 ayda 40 kadın öldürüldü

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Tuna Coşkun açıkladı, 2019’un 11 ayında 40 kadın şiddet sonucu...