Darıca'da 25 yaşındaki Hediye Basum yaşamına son verdi
Darıca'da yaşamına son veren 25 yaşındaki Hediye Basum'un hayatına son vermeden önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı görüldü.

Darıca Duduyev Sahilinde hayatına son veren Hediye Basum'un cansız bedeni denizden çıkarıldı.

Önceki gün öğle saatlerinde Darıca Dudayev Sahilinde Hediye Basum (25), çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Deniz Polisi tarafından akşam saatlerinde bulundu. Basum'un cansız bedeni Gebze Adli Tıp'a gönderilirken, polis intiharla ilgili inceleme başlattı.

Basum'um hayatına son vermeden önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı görüldü. Basum "Bu uzun zamandır aldığım bir karardı. Madde kullanmadım, hayatım boyunca sigara bile içmedim. Sağlam kafayla yazıyorum. Dünya yaşanılacak bir yer değil, adalet yok, huzur yok, mutluluk çok az sürüyor bu da beni boşluğa sürüklüyor çünkü ben adalete, mutluluğa, huzura aşık bir kızım. Ailemi çok seviyorum. Şu ana kadar hayatta kalmamın nedeni onların üzülmesini istememek. Ben artık uzaklara gidiyorum. Arkadaşlarım, kardeşlerim lütfen fazla üzülmeyin, hepimiz öleceğiz sonunda. Sadece ben biraz erken ayrılıyorum aranızdan, hakkınızı helal edin." diye yazdı.

Fotoğraflar: Hediye Basum sosyal medya hesabı