Boşanma aşamasında olduğu kadını 23 yerinden bıçaklayan erkek serbest bırakıldı
Boşanma aşamasında olduğu Özlem Ağ'ı 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ tutuklandıktan 3 ay sonra adli kontrolle serbest bırakıldı. Özlem Ağ "Cezaevinde olması için ölmem mi gerekiyor" diyerek isyan etti

Tokat'ta boşanma aşamasında olduğu Özlem Ağ'ı (30) 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ (32) mahkeme tarafından "Tasarlayarak insan öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandıktan 3 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karara tepki gösteren Özlem Ağ, "Olay sonrası 22 gün tedavi gördüm hastanede. Şimdi ayda 1 kontrole gidiyordum. Artık gitmeye korkuyorum. Serbest bırakıldığı için öldürülmekten korkuyorum. Cezaevinde olması için benim ölmem mi gerekiyor" diye konuştu.

DHA'da yer alan habere göre Tokat'ta bir hastanede temizlik işçisi olarak çalışan Samet Ağ'dan ayrılan Özlem Ağ, evden ayrıldı ve boşanma davası açtı. 1 Nisan'da Özlem Ağ'ın yanında kaldığı babası Mehmet Demirel'in evine giden Samet Ağ, kadını ve babasını bıçakla yaraladı.

23 yerinden bıçaklanan Özlem Ağ ile bacağından yaralanan babası Mehmet Demirel, Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Samet Ağ çıkarıldığı mahkemece "Tasarlayarak insan öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

SERBEST BIRAKILDI, İTİRAZA RAĞMEN TAHLİYE KARARI GERİ ÇEKİLMEDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 ay tutuklu kalan Samet Ağ'ın avukatının müvekkilinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılması için başvurusu üzerine delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak mahkemeden tahliye talep etti. Samet Ağ, 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla 16 Temmuz'da yurt dışına çıkmama, adli kontrol tedbirleri uygulanması, her hafta cuma günü saat 08.00- 20.00 saatleri arasında adresinin bulunduğu en yakın kolluk karakoluna imza atması" koşuluyla serbest bırakıldı.

Özlem Ağ'ın avukatı aracılığı ile mahkemeye yaptığı itiraza rağmen tahliye kararı geri çekilmedi.

"CEZAEVİNDE OLMASI İÇİN ÖLMEM Mİ GEREKİYOR"

9 gün yoğun bakımda tedavi gören, 22 gün sonra hastaneden taburcu olan Özlem Ağ, "Günlerce hastanede kaldım. Şu anda ayda bir kontrollerim devam ediyor. Tahliye olduğunu öğrendikten sonra şimdi kontrole gitmeye korkuyorum. Serbest bırakıldığı için öldürülmekten korkuyorum. Beni öldürmeye çalıştı ama serbest kaldı. Cezaevinde olması için benim ölmem mi gerekiyor? Benim henüz 2 yaşında bir çocuğum var. Benim çocuğumun da diğer çocuklar gibi annesiz mi kalması gerekiyor adalet denilen şeyin yerini bulması için?" diyerek karara isyan etti.

Mehmet Demirel ise zor günler geçirdiklerini, adaletin yerini bulmasını beklerken, failin 3 ay sonra serbest bırakılmasının şokunu yaşadıklarını ifade etti. 

Fotoğraf: DHA


İlgili haberler
Temmuz ayında 20 kadın katledildi

Temmuz ayı verilerini paylaşan KCDP’nin raporuna göre, 20 kadın katledildi, 12 kadın şüpheli bir şek...

Mehtap uzaklaştırma kararı olan erkek tarafından k...

Maraş’ta yaşayan Mehtap Kırlangıç, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı...

Güzeltepe’de bir kadın evli olduğu erkek tarafında...

Fatma Akdeniz alkollü bir biçimde evinin sokağına gelen ve kendilerine hakaretler yağdıran Tekin Akd...