19 yaşındaki tekstil işçisi işe giderken öldürüldü
Tekirdağ’da tekstil işçisi Ayşe Öztürk, işe giderken başından tabancayla vurularak öldürüldü. Katil Alparslan İ’nin bahanesi ‘aşkına karşılık alamaması’ oldu.

Tekirdağ Muratlı’da ailesi ile birlikte yaşayan ve tekstil işçisi Ayşe Öztürk, bugün saat 08.30 sıralarında işe gitmek için evinden çıktı. Öztürk evinin yakınında tabancayla başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Ayşe Öztürk, olay yerinde hayatını kaybederken silah sesi üzerine dışarıya çıkanlar durumu polise bildirdi.

Genç kadının ailesinin de ifadesine başvuran polis, katil zanlısının Alparslan İ. (24) olduğunu belirledi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde oturduğu belirlenen Alparslan İ’nin olaydan sonra babası Hamdi İ. (52) ile birlikte kaçtığı öğrenildi. Baba oğul, Ergene ilçesinin Karamehmet Mahallesi yakınlarında bir tarlada çamura saplanmış otomobillerinin yanında yakaladı. Alparslan İ.’nin cinayette kullandığı tabanca da üzerinde ele geçirildi.

Alparslan İ. polise verdiği ilk ifadesinde Ayşe Öztürk’e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi.

Ayşe Öztürk’ün sosyal medya hesabından, 2 sene önce yaptığı paylaşımda “Ölüm haberimi duyduğunda tepkisini merak ettiğim çok insan var” yazdığı görüldü.

Geçtiğimiz günlerde de Uşak’ta çalıştığı fabrikanın önünde servis bekleyen Hanım Birgül boşandığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

İlgili haberler
Kadın cinayetlerinde değişen bir şeyler var

Yaşı, mesleği, eğitimi ne olursa olsun aynı şiddetin hedefi haline geliyor kadınlar. Gerekçeler gaze...

Kadın cinayetleri ve ‘Ne yapmalı?’

Kadın cinayetleri en büyük yaramız. Her ay onlarca kadın için çeltik atıyoruz ölümlere. Burhaniye’de...

İşçi Hanım, fabrikanın önünde eski eşi tarafından...

Kadın cinayetlerine her gün ne yazık ki bir yenisi ekleniyor. Uşak'ta çalıştığı fabrikanın önünde se...