Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
Montein’in dediği gibi ‘Bizim dünyamız gösteriş üzerine kurulu’ başka hayat bilmiyorlar ve hepsinin de sonu aynı oluyor. Hızla girdikleri gösteriş dünyasından hızla çıkıyorlar.

Neden ünlü olduğunu bilmediğim, kendisinin varlığından son 100 metrede haberdar olduğum hiç takip etmediğim halde sosyal medya reklamlarından gözümüze soka soka tanıştırılan Dilan Polat’ı önceleri bir komedyen falan sanıyordum sonradan komedyen olmadığını sürekli böyle videolar çekip sosyal medyada yayınladığını söylediler.

“Kocam da kocaammmm!” diye kocasının ona yaptığı sürprizleri, titizlikle dizayn edilmiş, kurgulanmış, çekilmiş videolarla yayınlayıp takipçi sayısını katlayıp durmuş. Kocasının çiçekler hediyeler alması tabii ki bir kadın için mutluluk verici ama bunu sürekli yapması biraz kuşku uyandırıcı gelir bana. Acaba bir b.k mu yedi diye düşünür sorgular huzursuz olurum. (Normal olan ben değil miyim yaaaa?)

Bu abartılı hediyelerin videolarını görünce aklıma hemen başka bir görüntü geldi. Yaklaşık 10 yıl önce kocasının ona aldığı hediyeleri gazete manşetlerinden sayfa sayfa yayınlatıp (O zamanlar sosyal medya bu kadar yaygın değildi) ekranlarda gevrek gevrek gülerek “Kocamm bana Mars’ı alacak” diyen Ebru Gündeş’in sonunu hepimiz biliyoruz. Kocası ona Mars’ı alamadı ama Mars etti. (İşte yine ben haklı çıktım) Böyle abartılı hediyeler göz boyamak için yapılıyor Reza Zerrab’ın sonradan ne dosyaları çıktı. Ebru Gündeş’in attığı havalar atmosfere karışıp yok oldu.

Tarih tekerrürden ibarettir sözü tam da yerine denk geldi. Yine kocammmm da kocam diye yaşadığı lüks hayatıyla herkse hava atmaya çalışan ve bugünlerde bu lüks yaşamın nerden geldiği her anlamda sorgulanan Dilan Polat abartılı hayat yayınlarına ara verdi. (Acaba kocası Jüpiteri almak için mi uğraşıyor?) Maazallah sonu Ebru Gündeş ablasına benzemesinde!

Benim anlamadığım anam bacım bunlar da hiç fakir adama aşık olmuyorlar. Hiçbiri şoförüne, korumasına, garsona aşık olmuyor. Nerede ultra zengin bir adam var eros okunu ona yolluyor. Aşklarını, yaşantılarını, ayrılıklarını hep abartı yaşıyorlar. Montein’in dediği gibi “Bizim dünyamız gösteriş üzerine kurulu” başka hayat bilmiyorlar ve hepsinin de sonu aynı oluyor. Hızla girdikleri gösteriş dünyasından hızla çıkıyorlar.

Amannnn neyse ne demişler “Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış”. Bir araba dolusu laf ettikten sonra konu hep bu laf ile kapatılır. Hiçbir zaman uçak, yalı, son model araba ve yazlık vs. alabilecek bir kocam olmayacağı için onların hissettiklerini hissedemem ve hissedemeyeceğim. O yüzden de bu absürtlükleri anlamaya çalışmıyorum takip de etmiyorum. (Gözümüze gözümüze sokuyorlar maalesef)

Benden size tavsiye, aman ha siz ortalıkta kocaammm da kocam diye gezmeyin. 😊

Görseller: DHA

İlgili haberler
İzlanda’da 100 bin kadın ücret eşitliği ve şiddeti...

İzlanda’da 40 kurumun “ Buna eşitlik mi diyorsun” sloganıyla çağrısını yaptığı protestoda on binlerc...

8. Aile Şurası açılışında yine ‘en az 3 çocuk’ çağ...

Türkiye'de 85 milyon nüfusun yeterli olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "en az 3 çocuk" çağr...

EMEP Milletvekili Sevda Karaca'dan KYK yurdunda dü...

‘Bu suçlar ve ihmaller, tek adam yönetiminin, sermaye devletinin bu memleketi sürüklemek istediği ka...