Sizi de güçlendirecek ve elbette sizinle güçlenecek
Birlikte yapabileceğimiz çok şey var. Ve biliyoruz ki kadınların yaratıcılığının sınırı yok. Aklınıza gelen, içinizden gelen her şeyi bizimle paylaşın.

Çok büyük bir iş başardık! Bu hepimizin başarısı.

Hep birlikte yürüdüğümüz bir yol vardı. Ekmek ve Gül hikayesinin parçası olan kadınların hep birlikte yürüdüğü bir yol! 

O yolu dilimiz döndüğünce şu yazımızda paylaştık:

Biz geldik... Kadın dayanışması bir tık daha yakın!

“Benim” diyebilenin ha diye ortaya çıkaramayacağı, paranın borusunun öttüğü, işi yokuşa sürenin bol olduğu bu yayıncılık mecrasında yüzlerce kadının çocuğunun ihtiyacından, emeğinin artanından, kendisine ayıracağı bir küçük güzellikten keserek “hallederiz biz” güvenciyle verdikleri bir karar vardı: “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” demiştik. O yolu açtık.

Olmazı olur kılan, imkansızı imkana dönüştüren, yoktan var eden, işi yokuşa sürenin karşısına yaratıcı çözümlerle çıkan, bilmediğini öğrenen, öğrenemediğini bir bilene sormak için o bileni arayıp bulan yüzlerce kadın Ekmek ve Gül'ü kadınların bir tık daha yakınına getirmek için çok emek verdi. 

Ekmek ve Gül sizi de güçlendirecek ve elbette sizinle güçlenecek.

BİRLİKTE NELER YAPABİLİRİZ?

o Ekmek ve Gül sitesi sizden gelecek her türlü mektup, izlenim, haber, fotoğraf ve videoya açık. Yayınlanmasını istediklerinizi [email protected] adresine gönderebilir, Facebook ve  Twitter hesaplarımızda paylaşabilirsiniz.

o Ekmek ve Gül sitesi kadın örgütlerinin de haberlerine, etkinliklerine açık bir alan. Sitemizde yer alan Kadınların Ajandası bölümünde etkinliklerinizin, çalışmalarınızın kadınlarla paylaşılmasını isterseniz [email protected] adresine etkinliğinizin ya da çalışmanızın bilgilerini atabilirsiniz. Böylece biz de ajandaya sizin etkinliklerinizi ekleyebilir, kadınların bilgisine sunabiliriz.

o Ekmek ve Gül sitesinde kadın örgütlerini, kadın platformlarını tanıtmak, kadınların size nasıl ulaşabileceğinin bilgisini paylaşmak için bir bölüm olacak. Bu bölümde yer almak için siz de 3 dakikalık bir video çekebilir ve bize ulaştırabilirsiniz.

o Ekmek ve Gül sitesini iletişimde olduğunuz kadınlara duyurmak, kadınların da mektup, izlenim, haber, fotoğraf ve videolarla bizi zenginleştirmesini sağlamak çok büyük bir dayanışma olacaktır. 

o Ekmek ve Gül TV her gün farklı yerlerden kadınların desteği ile programlar yayınlayacak. Siz de eğer "biz de buradan bir program çekmek istiyoruz" derseniz yine bize [email protected] adresinden ya da 0533 209 01 78 numaralı whatsapp hesabından ulaşabilirsiniz. 

Birlikte yapabileceğimiz çok şey var. Ve biliyoruz ki kadınların yaratıcılığının sınırı yok. Aklınıza gelen, içinizden gelen her şeyi bizimle paylaşın. Sitemizi canlı bir buluşma ortamına dönüştürmek ve her gün daha çok kadınla bir araya gelmek için dayanışmanızı esirgemeyin...

İlgili haberler
Kadın dayanışması bir tık daha yakın!

Bir haber sitesi olmaktan öte, kadın kadına dertlerimizi paylaşacağımız, sizinle güçlenecek bu mecra...