Nurtepe Güzeltepe Kız Kardeşlik Köprüsü Dayanışmasından kadınlar 8 Mart'a hazır!
Nurtepe Güzeltepe Kız Kardeşlik Köprüsü Dayanışmasından kadınlar 8 Mart için gerçekleştirdikleri atölyenin son oturumunda 8 Mart günü taşıyacakları dövizleri ve marakasları birlikte hazırladı.

Nurtepe Güzeltepe Kız Kardeşlik Köprüsü Dayanışmasından kadınlar 8 Mart için gerçekleştirdikleri atölyenin son oturumunda 8 Mart günü taşıyacakları dövizleri ve marakasları birlikte hazırladı.


Fotoğraflar: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Nurtepe-Güzeltepe’de kadınlar kendi derneklerini kuruyor

Deprem sonrası dayanışmayla yan yana gelen mahalleli kadınlar, şiddete ve yalnızlığa karşı birlikte güçlenmek için kadın derneği kurmaya hazırlanıyor: Güvenli yaşamı birlikte inşa ediyoruz.

Nurtepeli ve Güzeltepeli kadınlar 8 Mart atölyesinde bir araya geldi

Nurtepe Güzeltepe Kız Kardeşlik Köprüsü'nün çağrısıyla kadınlar 8 Mart atölyesinde bir araya geldi. Kadınlar doğaçlama drama yaparak yaşadıkları sorunları ve bunları nasıl çözeceklerini konuştu.

Güzeltepe Nurtepeli kadınlar: Gelin dayanışmayı büyütelim!

Deprem bölgesindeki kız kardeşleri ile dayanışmak için bir araya gelen İstanbul Güzeltepe Nurtepeli kadınlar mahallelerindeki tüm kadınları bu dayanışmanın bir parçası olmaya çağırdı.


  • EN SON
  • ÇOK OKUNAN
  • ÖNERİLEN

Editörden