Nadira’nın avukatı: Cinayet kuşkusu var
AKP’li vekil Şirin Ünal’ın evinde ölü bulunan Nadira Kadirova’nın avukatı Birol Öztürk, “Kimi tespitlerimiz var. Gördüğümüz kadarıyla dosya intihar vakası dışında cinayete yönelik kuşkular var” dedi.

AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde 23 Eylül’de ölü bulunan Nadira Kadirova’nın avukatı Birol Öztürk, soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Dosyanın intihar vakası gibi değil cinayet vakası gibi göründüğünü dile getiren Öztürk, “Gördüğümüz kadarıyla dosya intihar vakası dışında cinayete yönelik kuşkular var. Soruşturma o şekilde yürütülüyor” diye belirtti. 

‘TESPİTLERİMİZ VAR'
Öztürk, tespit ettikleri kimi bilgilerin olduğunu belirterek, “Olay nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Bizim kimi tespitlerimiz var. Önümüzdeki günlerde tespitlerimizi savcılığa sunacağız. Daha sonra ayrıntılı bir şekilde beyanda bulunacağız. Bir takım kurumlara yazışmalar yapılmış, onların cevapları bekleniyor. Bunun yanı sıra Adli Tıp raporu daha dosyaya gelmedi. Bütün bunları birlikte değerlendireceğiz” diye konuştu.

'HAKİKAT ORTAYA ÇIKSIN’
Soruşturmada ifade veren tanığın beyanlarına değinen Öztürk, şunları söyledi: “Tanığın ifadesine göre süreç nasıl gelişecek önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bizim amacımız gerçekliğin ortaya çıkmasıdır. Hakikat neyse ortaya çıksın. Bunun için elimizde gelen tüm uğraşı vereceğiz. Hem toplumun, hem ailenin, hem bizim vicdanımız rahat olsun, istiyoruz. Bizim tek derdimiz bu.”

NE OLMUŞTU?
AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde bakıcı olarak çalışan Özbekistanlı Nadira Kadirova, 23 Eylül’de hayatını kaybetmişti. Kadirova’nın evde patronunun silahını kullanarak intihar ettiği iddia edilmişti. Oysa Nadira’nın ağabeyi ve arkadaşı, olayın intihar değil cinayet olduğuna dair önemli iddialarda bulunmuştu. Kadirova’nın ölümündeki şüpheler hala sürüyor.

İlgili haberler
Nadira’nın ölümünde şüpheler büyüyor: Günlük kayıp...

AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde çalışan Nadira Kadirova’nın ölümü üzerine ailesinin ve arkadaş...

Nadira Kadirova’nın hatırlattığı: Göçmen ev işçisi...

Nadira’nın ölümüyle ilgili aydınlatılmayan tüm gerçeklere ise bu sistemdeki kadın davalarından maale...

AKP Milletvekili, Nadira Kadirova’yı kaçak çalıştı...

AKP milletvekili Şirin Ünal’ın evinde intihar ettiği öne sürülen Nadira Kadirova’nın, kaçak olarak ç...