Malatya’da Kadın Dayanışma Merkezi açıldı: ‘Çok fazla ihtiyaç var’
Ekmek ve Gül’ün çağrısıyla Malatya'da Kadın Dayanışma Merkezi kuruldu. Dersim Yenigün Kadın Dayanışma Derneği’nden Fatoş Argın Taşkale, kadınlara mücadele çağrısı yaptı.

Ekmek ve Gül’ün Kız Kardeşlik Köprüsü çağrısıyla Malatya Cemal Gürsel’de Kadın Dayanışma Merkezi kuruldu. Kadın Dayanışma Merkezi’nin düzenlenmesi için dayanışma gösteren Dersim Yenigün Kadın Dayanışma Derneği’nden Fatoş Argın Taşkale, kadınlara mücadele ve dayanışma çağrısı yaptı.

‘ÇOK FAZLA İHTİYAÇ VAR’

Malzeme ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Argın: “Ekmek ve Gül’ün Kız Kardeşlik Köprüsü çağrısıyla Dersim Yenigün Kadın Dayanışma Derneği olarak Malatya’ya geldik. Burada Kadın Dayanışma Merkezimizi düzenledik, hijyen malzemelerini yerleştirdik. Bu konteynırın, kadınların ihtiyaçlarına cevap olabilecek bir konteyner olacak şekilde planlandı. Fakat burada çok fazla malzeme ihtiyacımız var. Gelen malzeme sürekli dağıtılıyor. Bu dayanışma ağını güçlendirmek içinde tüm kadınlardan yardım bekliyoruz. Kadın hijyen malzemeleri başta olmak üzere, kadın iç çamaşırı, çocuk iç çamaşırı, kadın çorap gibi malzemelere çok ihtiyaç var. Tüm kız kardeşlerimizin desteğinizi bekliyoruz. Dayanışma yaşatır” dedi.


İlgili haberler
Kız Kardeşlik Köprüsü büyüyor: Aydın'dan ihtiyaç m...

Kız Kardeşlik Köprüsüyle Hayatı Yeniden Kuruyoruz Kampanyamız günden güne büyüyor. Aydın Ekmek ve Gü...

Bakırköylü kadınların Kız Kardeşlik Köprüsü'yle to...

Gökyüzü Çadırının ardından Bakırköylü kadınlar, depremzede kız kardeşleri için hijyen setleri oluştu...

Sağlık çadırımız İzmir'den İskenderun'a doğru yola...

Kız Kardeşlik Köprüsüyle Hayatı Yeniden Kuruyoruz kampanyamıza verilen destek günden güne büyüyor. İ...