Narlıdere’de kadınlardan İstanbul Sözleşmesi eylemine çağrı
Narlıdere Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Narlıdere Ekmek ve Gül grubundan kadınlar, Narlıdere pazar yerinde ‘İstanbul Sözleşmesi bizim, vazgeçmiyoruz’ bildirileri dağıttı.

Narlıdere Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Narlıdere Ekmek ve Gül grubundan kadınlar, Narlıdere pazar yerinde ‘İstanbul Sözleşmesi bizim, vazgeçmiyoruz’ bildirileri dağıtarak 1 Temmuz’daki basın açıklamasına çağrı yaptı.

‘SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ’

Narlıdere Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Banu Ufacık, İstanbul Sözleşmesi’nin iptali çalışmalarına tamamen karşı olduklarını kadına karşı şiddet ve kadın cinayetlerinin önlenmesi için İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanmasının çok önemli olduğuna inandıklarını ifade etti. Danıştay sürecinin de takipçisi olacaklarını söyleyen Ufacık, mücadele vurgusu yaptı.


‘TÜM KADINLARI KAPSAYACAK BİR MÜCADELE’

Narlıdere Ekmek ve Gül Kadın Dayanışması grubu adına konuşan Günseli Uğur ise “Haklarımızdan ve hayatlarımızdan vazgeçmeyeceğiz. İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyeceğiz” diyerek tüm kadınları kapsayacak bir mücadele örülmesi gerektiğini söyledi.

Fotoğraflar: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
19 Haziran’da ‘Vazgeçmiyoruz’ sözümüzü büyütelim!

İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararına karşı İstanbul Maltepe’den “Haklarımızdan, hayatlarımızdan...

İzmir’de kadınlardan 1 Temmuz’da sokağa çağrı

İzmir’de kadınlar ilçe, mahalle ve iş yerlerinden kadınlara bildiri dağıtarak 1 Temmuz’da İstanbul S...

Kadınlardan çağrı: 19 Haziran’da mitingde, 1 Temmu...

İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula Kampanya Grubu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla İstanbul Sözleşmesi...