Esenyalı Kadın Dayanışma Derneğinin yardım çağrısı karşılık buluyor
Esenyalı Kadın Dayanışma Derneğinin yardım çağrıları hızla yanıt buldu. Dernek üyesi kadınlar derneğe ulaşan yardımları deprem yaşanan illere göndermek üzere kolilemeye başladı.

Esenyalı Kadın Dayanışma Derneği üyesi kadınlar derneğe ulaşan yardımları deprem yaşanan illere göndermek üzere kolilemeye başladı.



Kadınlar çağrılarının hızla karşılık bulduğunu söylerken Esenyalı Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Adile Doğan da Ekmek ve Gül’den bir çağrı yaptı:

‘DEPREM VERGİLERİ DEPREM İÇİN KULLANILSAYDI TÜRKİYE FOTOĞRAFI BUGÜN FARKLI OLURDU’

“Sabah saatlerinde yaşanan deprem hepimizi derinden sarstı. Gerçeğimiz, biz bir deprem ülkesiyiz ama ne yazık ki deprem vergileri bu ülkede deprem olacağı gerçeği gözetilmeden ceplere indirildiği için halkımız bugün şu saate kadar hâlâ sokakta, hâlâ feryat ediyor. Birçok yere yardım ulaşmış durumda değil ama eğer deprem vergileri hakkaniyetli bir şekilde değerlendirilip sadece deprem için kullanılsaydı belki de bugün daha başka bir fotoğraf görecektik Türkiye açısından. Biz tabii ki yine bir kadın örgütü olarak, Esenyalı Kadın Dayanışma Derneği olarak üzerimize düşeni yaptık, mahallemize, çevremize, üyelerimize bir çağrıda bulunduk. Çağrımız çok hızlıca yanıt buldu, şimdi derneğimizde kadınlar gelen yardımları paketliyorlar ve en kısa zamanda bu paketleri bölgeye ulaştıracağız. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”

Sizler de yardımlarınızı Esenyalı Kadın Dayanışma Derneğine ulaştırabilirsiniz!

Dernek topladığı yardımları göndermeye başladı.




Fotoğraflar: Ekmek ve Gül


İlgili haberler
Bölge illerinde deprem| Can kaybı artıyor, Kurtarı...

AFAD verilerine göre merkezi Maraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve saat 4.17'de meydana gelen 7.7 büyüklü...

Depremde mülteciler de göçük altında: Arapça ve Fa...

Göçmen Sendikası Girişimi, Arapça ve Farsça dil bilenlere arama kurtarma çalışmaları da dahil destek...

Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği'nden dayan...

Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği'nden ihtiyaç listesi yayımladı