Cinsel saldırı ve tehditte bulunan erkeğe ödül!
Elektrik sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle evine girdiği kadına cinsel saldırıda bulunan ve mahkemece serbest bırakılan şahıs kadını ‘ canını seviyorsan dışarı çıkma’ diye tehdit etmeye başladı.

İstanbul’da elektrik sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle evine girdiği kadına cinsel saldırı girişiminde bulunup, taciz eden O.Ü. mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ardından kadını tehdit etmeye başladı. Şikayet üzerine tekrar gözaltına alınan O.Ü. mahkeme tarafından yeniden serbest bırakıldı.

İstanbul’da bir enerji dağıtım firmasında çalışan 24 yaşındaki O.Ü. 22 Nisan 2017 tarihinde kaçak elektrik tespiti için Ataşehir’de bir eve gitti.
Evde bulunan kadın, O.Ü.’yü içeri almak istemedi ancak erkek doldurulması gereken evraklar olduğunu bahane ederek içeri girdi.
Kadını taciz etmeye başlayan O.Ü. cinsel saldırı girişiminde bulundu. Kadın kurtulduğu olay sonrası polise haber verdi ve saldırganın “Sakin ol bir şey olmayacak. Gel seninle cinsel birliktelik yaşayalım. Ne olur sana yalvarıyorum. Yapalım sonra çıkıp gideceğim” dediğini, saldırıya direnince O.Ü.’nün mastürbasyon yaptığını söyledi.

DELİLE RAĞMEN TUTUKLANMADI
Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan O.Ü. ‘cinsel saldırı, konut dokunulmazlığını ihlal ve kasten yaralama’ suçlarından mahkemeye sevk edildi.
Enerji firmasında çalıştığını ve sayaçları kontrol etmek için binaya girdiğini kabul eden O.Ü., “Görüşmemiz tamamen kapı ağzında oldu. Suçlamayı kabul etmiyorum” diye kendini savundu.
O.Ü.’nün mastürbasyon yaptığı halıda yapılan inceleme sonucunda kesinleşti. Ancak bu delile rağmen mahkeme saldırganı serbest bıraktı.

SALDIRGAN TEHDİT ETTİ YİNE SERBEST BIRAKILDI
Serbest kalan saldırgan O.Ü. bu kez de kadını tehdit etmeye başladı. İddiaya göre 8 Eylül günü saat 10.30 sıralarında kadının zili çaldı ve sesli diyafondan kim olduğunu sordu.
Bir erkek sesi “Hayatının hatasını yaptın canını seviyorsan bir daha dışarı çıkma. Seni gözetliyorum canını seviyorsan apartmandan dışarı adımını atma ya da davadan vazgeç. Biz aşiretiz başına gelecekleri sen düşün” dedi.
Kadın, söz konusu kişinin O.Ü. olduğunu sesinden anladığını söyleyerek polise giderek şikayetçi oldu.

Bunun üzerine tekrar gözaltına alınan O.Ü. tehdit suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından yeniden serbest bırakıldı.

Saldırıya maruz kalan E.T ise “Korkuyorum ve onun tutuklanmasını istiyorum” diyerek adalet istedi.

İlgili haberler
Şiddete uğradığınızda neler yapabilirsiniz?

Şiddete uğrama ihtimaliniz varsa ya da şiddet dolu hayatınızı değiştirmek istersiniz ihtiyacınız ola...

Cinsel saldırıya ‘teşebbüs’ indirimi

Bursa’da bir güvenlik kamerasına yansıyan tacizle ilgili açılan davada mahkeme cinsel saldırı ‘teşeb...

Vergi Kanunu’na muhalefet suç, kadına saldırmak se...

Minibüste şort giydiği gerekçesiyle Melisa Sağlam’a saldıran ve tutuklu yargılanan Ercan Kızılateş i...