Tehdit edilen ve tecavüze uğrayan kadın suç duyurusunda bulundu
Mersin’de yaşayan N.P, eski erkek arkadaşının gizlice çektiği görüntüleriyle şantaj yaparak kendisine tecavüz ettiğini belirtti, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Mersin’de yaşayan N.P. adlı 18 yaşındaki kadın, eski erkek arkadaşı 23 yaşındaki H.G.’nin gizlice çektiği görüntüleriyle şantaj yaparak tecavüz ettiğini belirtti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. N.P, “Bugüne kadar korkup sustum ama artık susmak istemiyorum” dedi. 

DHA’da yer alan habere göre, Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan N.P, bir süre birlikte olduğu H.G.’den ayrılmak isteyince ilişkiyi bitirmek istemeyen H.G, genç kadına gizlice çektiği görüntüler ile şantaj yapmaya başladı. Geçen haziran ayında savcılığa suç duyurusunda bulunan N.P, “Gizlice videomuzu kaydetmiş. Ayrılmak istediğimde ‘Elimde görüntülerin var’ diyerek tehdit etti. ‘Evime gelmezsen görüntüleri ailene yollarım, internete yayarım’ diyerek, şantaj yaptı. Korkup evine gittim. Bana ilaç verip uyutarak tecavüz etti. Daha sonra cinsel yolla bulaşan HPV virüsünü kaptığımı öğrendim, 1 yıldır tedavi görüyorum. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum” diye konuştu.

‘ARTIK SUSMAK İSTEMİYORUM’

H.G.’nin gerekli cezayı almasını isteyen N.P, “Bugüne kadar hep korkup sustum ama artık susmak istemiyorum. Can güvenliğim yok. Uzaklaştırma kararı verildi ama fayda etmiyor. Ailesi, arkadaşları her gün arayarak, mesaj atarak tehdit ediyor” dedi.


İlgili haberler
Fransa: Tecavüzden 11 yıl hapis yatıp çıktı; 15 ya...

Fransa’da 12 kez cinsel suçlardan hüküm giyen bir adam, Nantes şehrinde ölü bedeni bulunan 15 yaşınd...

İsrail’de tecavüze karşı kampanya: 30’dan daha faz...

İsrail’de ağustos ayı başında 16 yaşındaki bir kız çocuğuna 30 kişinin tecavüz etmesi olayına göster...

Tecavüzü meşrulaştıran Musa Dinç tutuklandı

Tecavüzü meşrulaştıran ‘Gül ve Düşün’ isimli çocuk kitabını yazan Musa Dinç hakkında soruşturma başl...