Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut 5’inci kattan düşerek hayatını kaybetti
TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'deki evinin 5'inci katından şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti.

TikTok fenomeni 26 yaşındaki Kübra Aykut, şüpheli bir şekilde oturduğu binanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'nci katından düştü. Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

Öte yandan Kübra Aykut'a ait olduğu iddia eden mektup ortaya çıktı. Aykut mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” ifadelerine yer verdi, telefonun şifresini de mektubun sonuna ekledi.

Fotoğraf: Sosyal medya