Şeyma’yı babası ‘erkek arkadaşı var’ bahanesiyle öldürdü
Ankara Çubuk’ta lise öğrencisi 17 yaşındaki Şeyma Yıldız, erkek arkadaşı olduğu bahanesiyle babası tarafından yol kenarında öldürüldü.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde Harun Yıldız, erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği 17 yaşındaki lise öğrencisi kızı Şeyma Yıldız’ı tabancayla ateş ederek öldürdü. Harun Yıldız, olayın ardından polise teslim oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Pazarda bal ve pekmez satan 4 çocuk babası Harun Yıldız iddiaya göre, erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği kızı Şeyma Yıldız ile evde tartıştı. Harun Yıldız, daha sonra kızını da yanında alarak evden çıktı ve arabasıyla kızını Kargın Mahallesi’ne götürdü. Burada yol kenarında duran Harun Yıldız, araçta kızıyla tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Şeyma Yıldız araçtan inerek kaçmaya çalıştı. Harun Yıldız da yanında bulunan tabancasını çıkarıp, kızına iki el ateş etti.

Yoldan geçen sürücüler, Şeyma’yı yerde hareketsiz görünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Ancak Şeyma Yıldız’ın bu sırada yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayın ardından Harun Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Baba ilk ifadesinde, kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Şeyma’nın öldürülmesine karşı üzüntülerini ve öfkelerini sosyal medyada dile getiren arkadaşları ise babasının alkollü olduğunu söyledi.



İlgili haberler
Kadını demir çubukla bayıltana kadar dövmenin baha...

Antalya’da birlikte denize gittiği kadını demir çubukla bayıltana kadar döven erkeğin bahanesi: Başı...

GÜNÜN RAKAMI: 2019 son 10 yılda en çok kadın cinay...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve CHP Milletvekili Necati Tığlı’nın raporları kadın cina...

GÜNÜN RAKAMI: Ocak 2020’de 27 kadın öldürüldü

Kadına yönelik şiddete ilişkin alınmayan önlemler ve uygulanmayan yasalara ilişkin tartışmalar ve ka...