Koronavirüs teşhisi konulan 7 aylık hamile Şeyma Batmaz taburcu edildi
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde ikamet eden resim öğretmeni Şeyma Batmaz’ın (25) Kovid-19 testi pozitif çıkmış, hastanede tedavi altına alınmıştı.

Yaklaşık 10 gündür Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında tutulan Şeyma Batmaz, hastalığı atlattı ve taburcu oldu. Kordsa işçisi eşi Baturhan Batmaz’ın (31) da testlerinin negatif çıkmasıyla kendilerini evlerinde izole eden çift, durumunun iyi olduğunu öğrendikleri bebeklerinin sağlıklı bir şekilde hayata gelmesini bekliyor.

NE OLMUŞTU? 
Kocaeli’de bazı yerel gazete ve ajanslardan bebeğin hayatını kaybettiği haberleri geçse de bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilmişti. Hatta Şeyma Batmaz, sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalmıştı. 
ŞEYMA BATMAZ: İŞE GİDİP GELİRSİN, İŞTEN BULAŞIR, MECBURSUNDUR
Instagram hesabından paylaştığı videolar aracılığıyla açıklama yapan Şeyma Batmaz, haberleri yalanlayarak “Ben gayet iyiyim, bebeğim de iyi. İnşallah da güzel sonuçlarla çıkarım” ifadelerini kullandı. Batmaz, haberlerde söylendiği gibi Kovid-19 testi pozitif çıkan kişilerin etrafındakilerin de karantinaya alınmadığını gözlemlediğini aktardı. Fabrika işçilerinin şu an işte olduğunu ve semptomları hafif hissedenlerin hastaneye gitmediğini ifade eden Batmaz, “Bazı insanlar çalışmak zorunda olacak ve bu durumu böylelikle nasıl atlatacak artık, bilmiyorum yani” demişti. 
Batmaz, “Televizyonda bangır bangır ‘Evde kal, evde kal, evde kal’ diye bağırıyorlar. Böyle bir dünya yok. Bazı insanlar çalışmak zorunda işte. Biz gibi alt kademe kısım. İşe gidip gelirsin, işten bulaşır… Mecbursundur. Ama bazılarının tuzu kurudur. Evde dururlar, kapılarına paketler, erzaklar gelir falan… Ne diyelim, hayırlısı hakkımızda” şeklinde konuşmuştu. 
İlgili haberler
Kocaeli'de 7 aylık hamile kadının Kovid-19 testi p...

Kocaeli’de resim öğretmenliği yapan Şeyma Batmaz’ın Koronavirüs testi pozitif çıktı. Batmaz, Derince...

Koronavirüs çıkan Akar Tekstil’de iş bırakan işçil...

İzmir Akar Tekstil işçileri, bir işçiye Kovid-19 teşhisi konması üzerine işbaşı yapmadı. Eli sopalı...

Korona günlerinde balkon sohbetleri

Balkona çıkıp hava almak, aynı zamanda bir sosyalleşme, dert paylaşım alanı da olmuş durumda. Ee buy...