Sığınmaevinden alınan ve cansız bulunan Zeynep Topal'ın eşi tutuklandı
Eşi Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden alınan ve Bingöl'e götürülen Zeynep Topal öldürülmüş halde bulundu. Osman Topal tutuklandı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Topal, bir sitenin bahçesinde elleri arkadan bağlı bir şekilde silahla öldürülmüş halde bulundu. 

Edinilen bilgilere göre; eşi Osman Topal ile sorunlar yaşayan kadın, iki ay önce Karlıova’dan ayrılıp İstanbul’a gitti. Burada polis karakoluna giden Topal, talebi doğrultusunda bir sığınmaevine yerleştirildi. Fakat yerini öğrenen eşi Osman Topal tarafından bir hafta önce sığınmaevinden alınıp, Karlıova’ya geri getirildi.

İlçeye geri getirilen Zeynep Topal’ın cansız bedeninin bulunması üzerine eşi Osman Topal gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Öldürülen Zeynep Topal’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilçeye bağlı Kaynak (Cevan) köyünde toprağa verilecek.

BİNGÖL BAROSU: TEK BAŞINA HAREKET ETMEDİĞİNE DAİR CİDDİ ŞÜPHELERİMİZ VAR
Osman Topal'ın tutuklandığını duyuran Bingöl Barosu Kadın Komisyonu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Osman Topal'ın şüpheli anlatımı ve olayın olay şeklinde tek başına hareket etmediğine dair ciddi şüphelerinin oluştuğunu ve soruşturmanın derinleştirmesi talebinde bulunacaklarını belirtti.
İlgili haberler
Mayıs ayında 21 kadın cinayeti, 18 şüpheli kadın ö...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, mayıs 2020 kadın cinayetleri raporunu paylaştı. Mayıs ay...

Van’da kadın cinayeti: N.A. adlı kadın evinde ölü...

İpekyolu ilçesinde N.A adlı bir kadın öldürüldü.

Fındıklı’da kadın cinayeti| Arkadaşlık teklifini k...

Rize Fındıklı’da bir kadın cinayeti yaşandı. S.D, arkadaşlık teklifini kabul etmediği bahanesiyle Ga...